El grup farmacèutic Esteve compra un solar de 30.000 metres quadrats a Can Marcet


  • Comparteix:

Imatge de les instal·lacions a Celdrà.

Imatge de les instal·lacions a Celdrà.

El grup farmacèutic Esteve ha comprat un solar de 30.000 metres quadrats a Can Marcet. Tot i que la farmacèutica encara no ha decidit a què dedicarà el terreny, s'estudia la possibilitat de concentrar tota la seva activitat en aquesta terrenys. Aquesta compra confirma Sant Cugat com la capital de la indústria farmacèutica de Catalunya.

La direcció d'Esteve encara no ha dedicit quin ús tindran aquests terrenys que s'ubiquen just al costat de Hewlet Packard i TVE, a Can Marcet. Maria Àngels Valls, cap de Comunicació de la farmacèutica, ha explicat que es tracta d'una inversió de futur i no es descarta la possibilitat de concentrar, en un futur, tota la activitat en aquesta terrenys.

Maria Angels Valls

És una compra de futur, preveint el futur creixement que pot tenir l'empresa.


Actualment Esteve té diverses subseus repartides per Barcelona, Martorelles i el Gironès.
Maria Àngels Valls ha explicat que després d'estudiar diverses opcions, la farmacèutica va valorar Sant Cugat com la millor destinació donat l'alt grau de concentració del sector farmacèutic de Catalunya al voltant de l'eix de la B-30:

Maria Àngels Valls

És un eix tecnològico-científic i per tant, això ha decantat, possiblement, la decisió.


Recordem que Sant Cugat acull les seus centrals a l'Estat Espanyol de Roche, Boehringer, Pfizer i també disposa de la factoria de Ferrer Internacional. Esteve, segon laboratori de capital nacional per darrere d'Almirall Prodesfarma, va obtenir una facturació de 713 milions d'euros durant el 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.