El 8% de visitants d'Ikea Sabadell és santcugatenc


  • Comparteix:

Primer visitat d'Ikea Sabadell

Primer visitat d'Ikea Sabadell

48.000 santcugatencs han visitat la botiga Ikea de Sabadell en els dos primers mesos d'obertura. En total, han passat per aquest establiment 600.000 visitants, dels quals un 8% provenien de la nostra ciutat. Sabadell i Terrassa, amb un 18 i un 16% respectivament, són els municipis que més clients aporten al centre comercial suec.

Ikea Sabadell ja fa dos mesos que va obrir la seva botiga a la comarca i des de llavors 600.000 persones han passat per l'establiment. El 92% de les visites provenen de la demarcació de Barcelona, seguida de la de Girona des d'on han vingut un 2,6%. En menor mesura, també han vingut ciutadans de Lleida i Tarragona.

Sant Cugat és una de les ciutats que més visitants aporta, després de Sabadell i Terrassa, i per davant de Manresa des d'on vénen el 5% de les visites.

Segons la marca de mobles i complements per a la llar sueca, el sofà Ektorp i el divan Hemnes són, ara per ara, els productes favorits dels visitants de la botiga sabadellenca.

En dos mesos, 135.000 persones s'han fet sòcies de la botiga a través de la targeta Ikea Family.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.