L'exministra israelià Shlomo Ben Ami és el segon convidat de Santcugatribuna


  • Comparteix:

Shlomo Ben Ami va ser ministre d'Afers Estrangers.

Shlomo Ben Ami va ser ministre d'Afers Estrangers.

El proper convidat de la segona sessió del fòrum empresarial 'Santcugatribuna', que se celebrarà el proper 11 de febrer, serà l'exministre d'Afers Estrangers del govern israelià, Shlomo Ben Ami. Tot i el compromís dels organitzadors d'aquesta trobada que el proper convidat seria el president de la Generalitat, problemes d'agenda de Pasqual Maragall han impedit que fos ell el conferenciant d'aquesta edició de Santcugatribuna.

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, no serà el conferenciant de la segona sessió de 'Santcugatribuna' perquè problemes d'agenda del president i les dificultats de disposar del Teatre-Auditori, on se celebrarà la trobada, ho han impedit.

En qualsevol cas, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha assegurat que estan a l'espera que el president de la Generalitat confirmi la seva assistència a 'Santcugatribuna'. I ha dit que, així que Pasqual Maragall comuniqui data, el fòrum empresarial es tornarà a convocar, encara que no hagin passat dos mesos. Recordem que 'Santcugatribuna' és una cita bimensual.

Jordi Joly

Qun el senyor Maragall ens confirmi que pot venir, sigui el dia que sigui, convocarem la sessió de 'Santcugatribuna'.


En lloc de Maragall, vindrà Shlomo Ben Ami. Ex-ambaixador d'Israel a Espanya i un dels negociadors a Camp David en el conflicte àrabo-israelià, Ben Ami és, en paraules de Joly, un personatge d'una vàlua política i humana extraordinària que acompleix amb el compromís dels organitzadors de portar personatges amb una trajectòria pública internacionalment reconeguda. De fet, això és el que impedeix anticipar els noms dels diferents convidats de l'any. Jordi Joly.

Jordi Joly

Seria ideal poder vendre el programa amb anticipació, però donades les característiques dels personatges que convidem, això és impossible.


'Santcugatribuna' és un fòrum empresarial nascut de la voluntat que les multinacionals i les petites empreses instal·lades a la ciutat puguin debatre sobre temes econòmics, però també polítics i socials. El fòrum compta amb el patrocini de Deutsche Bank i el Diari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.