Banc Sabadell promou l'educació financera amb EFEC


  • Comparteix:

Imatge de l'oficina de Banc Sabadell a la plaça d'Octavià

Imatge de l'oficina de Banc Sabadell a la plaça d'Octavià

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, col·labora en un nou pla d'educació financera que oferirà classes a gairebé 7.000 alumnes de quart d'ESO sobre economia bàsica. Sota el nom d'EFEC, el projecte compta amb uns 250 professionals del sector bancari que impartiran tallers sobre l'ús dels diners i l'operativa financera bàsica. EFEC neix d'un conveni de col·laboració entre la Generalitat, l'Institut d'Estudis Financers i les entitats privades La Caixa, BBVA i Unnim.

Un centenar d'escoles d'arreu de Catalunya rebran fins el mes de maig les classes de prop de 250 professionals que, de forma voluntària, participen al programa EFEC. El pla educatiu segueix les directrius marcades per la Comissió Europea (CE) per formar els estudiants sobre l'ús dels diners i l'operativa financera bàsica a través d'una metodologia teòrica i pràctica. Així, el projecte tractarà temes com la gestió dels pressupostos personals, l'estalvi a llarg termini i l'endeutament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.