Banc Sabadell aprova la gestió i resultat del 2012 a la junta d'accionistes


Temes relacionats

Josep Oliu creu que la situació espanyola i la xipriota són incomparables (26/mar/13)

Banc Sabadell registra 82 milions d'euros de benefici en el darrer any (24/gen/13)


  • Comparteix:

Moment de la junta d'accionistes de l'entitat bancària amb seu a Sant Cugat / Font: Banc Sabadell

Moment de la junta d'accionistes de l'entitat bancària amb seu a Sant Cugat / Font: Banc Sabadell

Banc Sabadell, amb seu a la nostra ciutat, ha aprovat la gestió i els resultats del 2012, que ha tancat amb un benefici de 82 milions d'euros durant la celebració de la seva junta general d'accionistes aquest dimarts. D'altra banda, l'entitat bancària ha informat que ha aportat 250 habitatges al fons social d'habitatge i ha subratllat que no ha dut a terme cap llançament hipotecari forçós.

Els accionistes de Banc Sabadell han aprovat de manera majoritària la gestió i el resultat de l'exercici social de l'entitat bancària, que ha generat un benefici de 82 milions d'euros i després de destinar més de 2.500 milions d'euros a provisions i dotacions. D'aquesta manera, la junta ha acordat repartir 29,6 milions d'euros a dividends a través d'una retribució d'un dividend brut de 0,01 euros per acció, i 59,2 milions d'euros a una retribució complementària de 0,02 euros per acció, que es farà efectiva amb el lliurament d'accions del banc, el 5 d'abril.

D'altra banda, Banc Sabadell també ha tractat sobre la gestió de l'estoc immobiliari de l'entitat, afirmant que no ha portat a terme cap execució hipotecària forçosa i 'buscant solucions individualitzades'. Sobre aquesta qüestió, Banc Sabadell ha aportat 250 habitatges al fons social d'habitatge i s'ha mostrat partidari d'incloure excepcions i millores en l'actual legislació hipotecària espanyola.

Sobre el futur de Banc Sabadell, el seu president, Josep Oliu, ha afirmat que el focus de la gestió de l'entitat està en la rendibilitat i a establir 'una via de benefici per acció creixent'. La junta també ha servit per nomenar el nou conseller independent de l'entitat, José Manuel Martínez, en substitució de Francesc Casas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.