L'asseguradora Agrupació deixa Barcelona i es trasllada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels centres d'Agrupació / Font: Agrupació

Un dels centres d'Agrupació / Font: Agrupació

L'antiga mútua Agrupació deixarà a finals d'aquest any la seva seu a Barcelona, on està de lloguer, per traslladar-se a Sant Cugat. Segons ha publicat el diari 'Expansión', aquesta és una de les primeres decisions dels nous propietaris de la companyia, ara convertida en societat anònima.

Agrupació deixa la seva seu a Barcelona, que es transformarà en un hotel de luxe. D'aquesta manera, té previst arribar a Sant Cugat abans de finals d'any.

Es tracta d'una de les primeres decisions dels nous propietaris de l'asseguradora, la companyia ACM, filial del grup financer francès Crédit Mutuel, i el RACC.

Agrupació és una mútua especialista en assegurances per a persones que compta amb 450 treballadors, 650 assessors i mediadors i més de 20.000 metges. Des del 1902 ofereix la cobertura d'assegurances de previsió personal i de rams diversos com la llar, l'automòbil i les comunitats. Compta amb una cartera de més de 325.000 assegurats i més de 500.000 pòlisses contractades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.