L''autocaravana més petita del món', amb Ovicuo i Renault


  • Comparteix:

Imatge promocional del producte / Font: Ovicuo

Imatge promocional del producte / Font: Ovicuo

L'empresa santcugatenca Ovicuo ha col·laborat amb Renault en l'elaboració d'un nou producte dissenyat per al vehicle Kangoo. L'empresa automobilística francesa ha presentat la Kangoo TravelPack, que es tracta d'un vehicle compacte amb un maleter multiús desenvolupat per Ovicuo. La companyia amb seu a Sant Cugat ha dissenyat un conjunt d'elements que converteix el maleter del vehicle en un espai per cuinar, menjar i dormir, és a dir, passa de furgoneta a autocaravana en pocs passos.

Ovicuo és una empresa de recent creació ubicada al nostre municipi i que es dedica a la creació de productes relacionats amb el món de l'automòbil. El nou mòdul dissenyat per la companyia ja es comercialitza i té la finalitat de transformar el vehicle Kangoo TravelPack en l'autocaravana 'més petita del món', segons els seus creadors.

Aquest vehicle, pensat per als amants de les excursions i l'aire lliure, permet disposar d'una petita autocaravana de poc més de quatre metres, amb un llit per a dues persones, cuina, frigorífic de 40 litres, rebost i pica. També hi ha la possibilitat de completar-ho amb un joc de taula i dos tamborets.

L'inici de l'espot creat per promocionar aquest producte està ambientat a Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.