El metre quadrat dels pisos a Sant Cugat: líder al país amb 2.639 euros


  • Comparteix:

Sant Cugat, lidera els preus de pisos més cars / Font: ACN

Sant Cugat, lidera els preus de pisos més cars / Font: ACN

Sant Cugat és el municipi català amb el preu dels pisos més car amb 2.639 euros per metre quadrat, segons dades de març del ministeri de Foment espanyol. El rànquing el continua la ciutat de Barcelona amb un preu del metre quadrat de 2.470 euros.

El preu de l'habitatge ha caigut un 3% a Catalunya durant els tres primers mesos del 2013, segons els números facilitats aquest dimarts pel Ministeri espanyol de Foment. Sant Cugat lidera la classificació com a localitat catalana amb el preu de l'habitatge més car amb 2.639 euros per metre quadrat, seguida de Barcelona, amb un preu del metre quadrat de 2.470 euros. A l'Estat espanyol, Sant Cugat ocupa la novena posició i Barcelona baixa fins al setzè lloc.

A Catalunya, per demarcacions, el preu del metre quadrat al mes de març era de 1.975 euros a Barcelona, de 1.570 euros a Girona, de 1.346 a Tarragona i de 1.049 a Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.