Empreses i entitats, premiades per la seva tasca en prevenció de riscos


  • Comparteix:

Moment de l'acte d'entrega dels premis / Font: Egarsat

Moment de l'acte d'entrega dels premis / Font: Egarsat

La companyia Egarsat, amb seu a Sant Cugat, ha distingit 17 empreses i associacions del municipi i rodalies per la seva tasca en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals. D'aquesta manera la mútua premia les corporacions que durant el 2012 no han registrat cap accident laboral i les encoratja a mantenir aquesta actitud que, segons la mútua d'accidents, és un element important per garantir la competitivitat d'una empresa.

Aquest dimarts, Egarsat ha lliurat els seus diplomes a les companyies i associacions de la ciutat i els voltants que durant el 2012 no han registrat cap accident laboral. La cap de prevenció de la mútua d'accidents, Raquel Sallarés, ha celebrat que aquestes empreses i col·lectius demostren tenir molt interioritzats els valors empresarials necessaris per prevenir riscos laborals.

Raquel Sallarés

És com acceptar que un accident no forma part de la cultura de l'empresa. Han anat més enllà del simple fet de no tenir accidents.


Són companyies de diversos sectors, algunes de les quals és la segona vegada que reben aquesta distinció. Segons dades d'Egarsat, un 99% dels casos d'accidents amb baixa registrats per la mútua són de caràcter lleu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.