Banc Sabadell registra 51,1 milions de beneficis el primer trimestre de l'any


  • Comparteix:

Seu de Banc Sabadell a la ciutat / Font: Banc Sabadell

Seu de Banc Sabadell a la ciutat / Font: Banc Sabadell

Banc de Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha tancat el primer trimestre de l'any amb un benefici net de 51,1 milions d'euros. Segons l'entitat, aquest resultat supera les expectatives en un moment en què Banc Sabadell ha realitzat dotacions i sanejament per un total de 325 milions d'euros. En aquest primer tram de l'any, el banc ha crescut en clients a un ritme de 8.800 nous usuaris setmanals.

L'adquisició de Banco Cam per part de l'entitat vallesana ha començat oferir resultats positius, segons informa l'empresa en un comunicat, ja que ha permés incrementar la liquiditat i els nivells de solvència. Això també ha comportat un creixement en el nombre de clients i de quotes de negoci.

Segons informa Banc Sabadell, això ha permés equilibrar les dotacions i sanejament practicats que han suposat una despesa de 325 milions d'euros i el compliment dels requeriments del Decret De Guindos 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.