Mas aplaudeix el paper d'Esade en l'obertura exterior de l'economia catalana


Temes relacionats

Esade estrena un nou edifici per a la gestió d'empreses (10/mai/13)


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat el paper que juga l'escola de negocis Esade en el procés de transformació i obertura internacional de l'economia catalana. Ho ha dit en el marc de la inauguració de les noves instal·lacions dedicades al màster en gestió i administració empresarial (MBA) del campus santcugatenc. Mas ha posat de relleu la necessitat de cercar nous mercats com una de les principals vies de reactivació econòmica per a Catalunya.

El campus santcugatenc de l'escola de negocis ha ampliat l'espai dedicat als estudi d'MBA i aquest divendres ha inaugurat aquestes noves instal·lacions amb la presència del president de la Generalitat, que ha parlat de la projecció de l'economia catalana. Mas ha assenyalat que Catalunya mai havia exportat tant com ho va fer l'any passat. Aquest, ha dit, ha de ser un dels pilars de la transformació econòmica del país. En aquest sentit, Mas ha volgut agrair la tasca que centres educatius com Esade duen a terme en aquest procés.

Artur Mas

El millor que estem fent és orientar l'economia cap a mercats exteriors. Vull agrair la contribució d'escoles de negocis com Esade en aquest sentit.


El secretari general adjunt de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), Yves Leterme, ha estat l'encarregat de pronunciar la xerrada inaugural. La seva intervenció ha girat al voltant de la importància de reformar l'educació espanyola per posar les bases de la recuperació i modernització econòmica.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha participat de la inauguració, on ha posat en valor les oportunitats que ofereix la ciutat en l'àmbit de la promoció econòmica. Conesa ha destacat l'ecosistema favorable per als negocis generat a Sant Cugat.

Mercè Conesa

La gent de Sant Cugat està molt qualificada, el 34% té estudis superios. Tenim moltes universitats a la ciutat, entre elles Esade. A més, a Sant Cugat venen molts homes de negocis i moltes empreses s’han instal·lat aquí.


El president del patronat d'Esade, Pedro Fontana, i la directora general d'Esade, Eugenia Bieto, han refermat el compromís del centre amb l'excel·lència, així com l'aposta per a la innovació com a segell distintiu de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.