Establiments de Sant Cugat donen a conèixer productes barcelonins de la terra


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la campanya / Font: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del cartell de la campanya / Font: Ajuntament de Sant Cugat

Un total de 23 botigues de Sant Cugat promocionaran aliments produïts a les comarques barcelonines amb l'objectiu d'impulsar el comerç local de qualitat i els productes de la terra. La campanya, organitzada per l'Ajuntament i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, oferirà descomptes, regals i visites a les empreses participants des d'aquest dissabte i fins al 22 de juny.

Els comerços donaran a conèixer aliments com fruits secs, vins, formatges i embotits de 39 productors que estaran en promoció a 23 establiments de la ciutat. La campanya, organitzada per l'Ajuntament i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, pretén impulsar les comarques barcelonines com a territori turístic i reforçar el comerç local com a referent de qualitat. Botigues com Cal Caballu, Can Vador, La Fata, el Celler Santa Maria, Autoservicio Rubio i la Granja Armengol participen en la iniciativa.

Els establiments oferiran descomptes sobre els aliments promocionals, regals de productes similars per degustar i visites i activitats als obradors, cellers o caves de les empreses involucrades. A més, els compradors dels aliments en promoció podran participar en el sorteig de més de 60 premis i estades de turisme a la demarcació de Barcelona.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, que també participarà a la mostra Sant Cugat Actiu amb un estand on exposarà els productes de la campanya. A més, l'Hotel Qgat ha acollit aquesta setmana una presentació de productes de la terra del Vallès Occidental i d'un ShowCooking de la mà de Cuina Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.