La Cambra reconeix el lideratge empresarial del president d'honor de Palex


Temes relacionats

Sant Cugat acollirà el lliurament dels Premis Cambra 2013 (24/mai/13)


  • Comparteix:

Edició anterior dels Premis Cambra

Edició anterior dels Premis Cambra

La Cambra de Terrassa ha distingit el president d'honor del Grup Palex, Werner Knuth, amb el premi 2013 al Lideratge Empresarial. A més, la companyia santcugatenca Somnins també ha estat guardonada en la categoria d'Empresa de Nova Creació. L'entrega dels guardons es farà durant la gala dels Premis Cambra, que enguany se celebran a Sant Cugat el 20 de juny a la masia Can Magí.

Amb seu a Sant Cugat, Grup Palex és un grup empresarial familiar nascut l'any 1955 que dóna suport als professionals de la medicina, centrant-se en la innovació aplicada a productes i equips mèdics. L'entitat ofereix solucions hospitalàries avançades per al mercat sanitari de l'Estat espanyol i Portugal. El seu president d'honor, Werner Knuth, ha estat distingit amb el guardó al Lideratge Empresarial per la seva gestió al capdavant del grup durant molts anys.

De la seva banda, l'empresa també santcugatenca Somnins ha obtingut el premi d'Empresa de Nova Creació. Es tracta d'una entitat creada l'any 2012 que dissenya i fabrica continguts editorials infantils, ja sigui en format escrit o digital.

Aquests guardons han estat triats pels òrgans de govern de la Cambra i se sumen al premi que rebrà l'empresa santcugatenca Sigma en la categoria de Responsablitat Social Corporativa. Sant Cugat acollirà l'entrega dels Premis Cambra 2013 en una gala el 20 de juny a la masia Can Magí. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, serà l'encarregat de lliurar els reconeixements.

Es preveu l'assistència de 500 persones entre empresaris de la demarcació, representants polítics i de l'àmbit institucional. L'acte comptarà amb una presentació de les companyies premiades, que rebran el guardó de mans del responsable d'Economia i Ocupació, Felip Puig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.