El SCTC es reinventa amb els clients com a socis d'una nova comunitat


  • Comparteix:

El SCTC ha presentat la nova etapa aquest dimecres

El SCTC ha presentat la nova etapa aquest dimecres

Convertir els clients del Sant Cugat Trade Center (SCTC) en socis del centre i acompanyar-los en tot el procés de creació i consolidació de l'empresa per créixer tots junts. Aquesta és la filosofia darrera del rellançament del centre de negocis santcugatenc que aposta per oferir més tecnologia i serveis, tot millorant el treball en xarxa entre els seus socis i la visibilitat a la xarxa. La nova imatge de marca del centre i la nova filosofia s'han presentat aquest dijous a la seu del Sant Cugat Trade Center davant la presència de més d'un centenar i mig de clients.

El director general del SCTC, Manel Torras, ha explicat que calia fer un canvi de model per rellançar el centre inaugurat ara fa una dècada. Una nova visió més enllaçada amb una realitat empresarial que demana cada vegada menys metres quadrats d'oficina però més serveis de valor afegit.

Manel Torras

Avui es valora la tecnologia, la visibilitat i sobretot la possibilitat de crear sinergies amb d'altres empreses i per això ens constituïm en comunitat.


El director de Business Development del SCTC, Marc Torras, ha estat el principal ideòleg d'aquest pas endavant del centre. Torras ha destacat que el SCTC posa a l'abast dels seus socis, per 18 euros al mes, un seguit d'especialistes en diferents àrees com poden ser la informàtica, el màrqueting, les telecomunicacions i la publicitat, entre d'altres, que permeten l'emprenedor créixer amb més facilitat i sempre sota el sistema de pagar només allò que necessitat. Tot englobat dins del nou portal de l'entitat, la millor pàgina web del món empresarial en business center segons els seus responsables, i amb un espai web exclusiu i específic per a cada soci per crear una gran comunitat que afavoreixi tots els seus membres.

Marc Torras

El concepte de pertinença que hem creat és com el d'un club amb socis que podran disposar de tots els serveis per 18 euros.


La nova imatge corporativa del SCTC aposta pel color blau i per dos conceptes claus per entendre la nova etapa que inicia com són 'growing together' i 'smart community', que són l'equivalent en anglès dels conceptes 'créixer junts' i 'comunitat intel·ligent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.