Banc Sabadell incorpora el negoci bancari de BMN a Catalunya i Aragó


  • Comparteix:

L'operació va rebre el suport de la junta d'accionistes / Font: Banc Sabadell

L'operació va rebre el suport de la junta d'accionistes / Font: Banc Sabadell

Banc Sabadell ha completat l'operació per incorporar el negoci bancari de Banc Mare Nostrum (BMN) a Catalunya i Aragó. Això comporta la transmissió de 462 oficines, 900.000 clients i més de 2.000 treballadors. D'aquesta manera, l'entitat duplica la seva xarxa d'oficines a Catalunya.

L'operació de compravenda del negoci bancari de l'antiga Caixa Penedès va ser anunciada el novembre passat i ha quedat tancada aquest divendres. D'aquesta manera, Banc Sabadell guanya 443 oficines a Catalunya i 19 a l'Aragó, a més dels clients en els dos territoris. L'import dels actius i passius transmesos ascendeix, respectivament, a 9'9 milions d'euros i 9'6.

Per incorporar la nova xarxa, Banc Sabadell reorganitzarà la seva estructura comercial i crearà una nova direcció territorial que encapçalarà el subdirector, Lluís Buil. A l'Aragó, les noves oficines s'integren a l'actual Direcció Territorial Nord.

Amb aquesta transmissió, Banc Sabadell duplica la seva xarxa a Catalunya i arriba a les 869 oficines, i es consolida com a quarta entitat financera amb una quota d'oficines del 12%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.