'Setmana en blanc': set dies d'activitat comercial al carrer


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç proposa una setmana d'activitats / Font: StC

Sant Cugat Comerç proposa una setmana d'activitats / Font: StC

Set dies de promocions especials, d'activitats per a tothom i actuacions musicals són el reclam d'una nova edició de la 'Nit en Blanc' que enguany es presenta com la 'Setmana en Blanc'. La proposta ha començat aquest dissabte i s'allarga fins el cap de setmana següent i omplirà els carrers d'ombrel·les decorades per diferents entitats i escoles. Un cop finalitzada la festa, les ombrel·les es posaran a la venda i els beneficis aniran a parar a l'ONG Muskana.

Després de l'èxit de la primera edició de 'La Nit en blanc', Sant Cugat Comerç (StC) aposta per ampliar la proposta a tota una setmana. Els comerços posaran a disposició dels clients promocions especials i diverses activitats. El gerent de l'associació, Jesús Carballo, ha explicat que una nit quedava curta i per això han ampliat la iniciativa.

Jesús Carballo

Sant Cugat Comerç no té prou amb una nit. Per això farem una setmana de promocions aprofitant la campanya d'estiu.


Dissabte de la setmana vinent tindrà lloc la 'Nit en Blanc' on els comerços obriran les seves portes fins a la mitjanit i el sector de l'alimentació proposarà un seguit de tastets a un preu de 1'5 euros, mentre que els visitants que portin el barret promocional -que es podrà adquirir a les botigues- ho tindran a un euro.

L'escola Fusió col·labora en la proposta i els seus alumnes posaran la música a la jornada en diferents actuacions que es repartiran per diverses places i carrers. Les places de Quatre Cantons i de Sant Pere seran els escenaris principals.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la vitalitat de la ciutat que, després de tancar la Mostra Sant Cugat Actiu, ja s'embarca en una altra iniciativa de dinamització. Conesa ha posat en valor que aquestes activitats posen en valor el teixit associatiu del municipi.

Mercè Conesa

És una ciutat que està en marxa. Entre tots fem de motor perquè tothom se sumi en aquestes activitats. Tots anem de la mà.


Durant aquests dies els carrers estaran decorats amb 'Ombrel·les Solidàries' que ha estat decorades per escoles i entitats locals. Aquestes es posaran a la venda un cop finalitzada la proposta. Els recursos que generin es destinaran a l'ONG santcugatenca Muskana que treballa per a l'escolarització dels infants de l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.