Punt final a la vaga indefinida dels treballadors d'HP


Temes relacionats

Els treballadors d'HP decideixen aquest divendres si continuen la vaga ( 7/jun/13)

200 treballadors d'HP es mobilitzen en el primer dia de vaga indefinida ( 3/jun/13)

Els treballadors d'HP Consultoria i Outsorcing comencen vaga indefinida dilluns (28/mai/13)

La direcció d'HP vol rebaixar sous, ampliar jornades i reduir vacances als treballadors (24/mai/13)


  • Comparteix:

Moment de la votació / Font: twitter.com/enlluita

Moment de la votació / Font: twitter.com/enlluita

La plantilla de Hewlett-Packard (HP) Outsourcing i Consultoria, amb seu a Sant Cugat, ha decidit en assemblea acabar amb la convocatòria de vaga indefinida que van iniciar dilluns de la setmana passada. Aquesta decisió arriba després de l'anunci de l'empresa de fer-se enrere en la intenció de reduir el sou dels treballadors, tot i que es mantenen altres mesures previstes en l'article 41.

La vaga dels treballadors d'HP d'Outsourcing i Consultoria s'ha tancat després de cinc dies i sense acord amb la direcció de l'empresa. El president del comitè d'empresa d'HP Consultoria, Jordi Saladie, ha celebrat el seguiment de la protesta per part dels treballadors i ha destacat el fet d'haver aconseguit rebaixar l'aplicació de l'article 41. Tot i això, Saladie considera que la lluita no s'ha acabat.

Jordi Saladie

És molt positiu el suport de cinc dies de la plantilla. És positiu rebaixar l'aplicació de l'article 41 però això no acaba aquí.


El sindicats lamenten l'actitud de la direcció que no ha volgut escoltar les seves propostes encaminades a reduir costos dins la companyia per evitar la resta de mesures que s'inclouen a l'article 41. Per aquest motiu, la intenció de les entitats sindicals és continuar fent pressió perquè les seves mesures siguin escoltades.

Segons ha pogut saber Cugat.cat, el sindicat CGT era partidari de continuar amb la vaga i ha insinuat possibles pressions per part de la companyia perquè els treballadors votessin en contra del manteniment de la protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.