Advanto fa un salt endavant amb el suport d'Accelera el Creixement


  • Comparteix:

Captura de la web de la companyia / Font: Advanto.com

Captura de la web de la companyia / Font: Advanto.com

La companyia santcugatenca Advanto encara la seva expansió amb el suport del projecte 'Accelera el Creixement', impulsat des de Pimec i la Diputació. L'empresa, dedicada a la comunicació en línia i al màrqueting digital, està immersa en l'ampliació de l'oferta de serveis i ho fa de braçet d'aquest programa d'assessorament.

Advanto va néixer fa deu anys amb l'objectiu d'acompanyar les empreses que no tenen presència a la xarxa a entrar en aquest àmbit i a fer-ho de la manera més eficient segons els objectius de cada companyia. D'altra banda, 'Accelera el Creixement' està orientat a fer sostenible el creixement de les empreses. Es dirigeix a companyies consolidades que volen fer un pas endavant.

El director de l'empresa, Xavier Pujol, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que gràcies al suport del programa estan desenvolupant els seus plans d'ampliació de serveis d'una manera més solida i estructurada.

Xavier Pujol

Volem oferir un ventall de serveis més ampli. El programa ens ajuda a definir i dur a terme unes pautes que fan els procés més sòlid.


Advanto té sis treballadors a la seu local, ubicada a la plaça d'Ausiàs March.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.