La rostisseria Tast fidelitza els clients amb creativitat i proximitat


  • Comparteix:

Tast també compta amb una terrassa / Font: Facebook/tastsantcugat.com

Tast també compta amb una terrassa / Font: Facebook/tastsantcugat.com

L'establiment Tast ofereix menjar per emportar de rostisseria modernitzat, a preus ajustats a la situació actual. Està ubicat al complex Mira-sol centre. De la mà de dos emprenedors santcugatencs, Tast aposta per la qualitat, la creativitat i la proximitat amb el client com a marques distintives de la seva oferta de menús diaris, menjars per emportar i servei de càtering.

El xef de l'establiment, Xavier Riera, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la seva intenció és mantenir la proximitat amb el client a través de promocions i d'escoltar els seus suggeriments.

Xavier Riera

Volem que hi hagi molta comunicació amb el client. Fem promocions per fidelitzar i estem oberts a les seves suggerències.


Tast proposa menús diaris de sis o nou euros i un seguit de plats preparats amb productes de temporada i una destacada presentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.