Sant Cugat Empresarial, més potent en la presència exterior


  • Comparteix:

Durant l'assemblea de dimecres / Font: Sant Cugat Empresarial

Durant l'assemblea de dimecres / Font: Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial ha reforçat la seva presència exterior durant el 2012 després d'integrar-se en el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, a Fem Vallès i a l'Associació Àmbit de la B30, entre d'altres. Aquesta ha estat la principal línia d'actuació de l'associació en el darrer any i mig, tal com ha destacat el seu president Frederic Boix després que aquest dimecres se celebrés l'assemblea anual. L'associació es planteja un nou camí de cara al futur, basat en el suport personalitzat als associats i en l'aposta per la comunicació 2.0.

L'assemblea anual del Sant Cugat Empresarial, que s'ha celebrat aquest dimecres, ha servit perquè els empresaris facin balanç de l'últim any i plantegin les línies d'actuació de cara al futur de l'associació. En aquest sentit, el seu president, Frederic Boix, ha destacat que han acabat el 2012 amb molt bona projecció exterior, adherint-se a organismes com el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, Fem Vallès i l'Associació Àmbit de la B30, entre d'altres.

Frederic Boix

Sant Cugat Empresarial està present gairebé a totes les associacions que tenen coses a dir a favor dels empresaris.


Boix també ha destacat el fet que l'associació hagi arribat a acords de formació i transferència de coneixements entre els seus empresaris i universitats com la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat de Los Ángeles, oferint places perquè estudiants de MBA facin estades de pràctiques a les companyies santcugatenques.

De cara al futur, Sant Cugat Empresarial es planteja dos grans reptes: oferir suport personalitzat als seus associats i apostar per la comunicació 2.0.

Frederic Boix

Ara hem de fer un nou camí en dos aspectes: suport personalitzat als nostres associats i orientar la comunicació cap al 2.0.


Durant el 2012, l'associació també ha rejovenit la seva organització interna. A més, ha vist reduït el nombre d'associats a causa de la crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.