Un nou pla d'Ocupació Municipal contractarà 42 santcugatencs


  • Comparteix:

L'Ajuntament posa en marxa una segona edició del Pla d'Ocupació Municipal, que contractarà 42 veïns de la ciutat durant sis mesos. El programa es dirigeix a persones en situació d'atur de llarga durada que hagin esgotat totes les prestacions. El pla, que s'ha presentat aquest dimarts en roda de premsa, té un partida de 300.000 euros.

Les places a cobrir són de peó d'obra pública, jardineria i mecànica, de les quals s'oferten 11 llocs. També es requereixen sis oficials de primera de diferents oficis, nou auxiliars administratius i 16 perfils tècnics de nivell mig i superior. Les contractacions seran per a un període de sis mesos i les peticions es poden presentar fins al 18 de juliol.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presentat la mesura i, tot i reconèixer que no aporta una solució definitiva a les persones sense feina, ha destacat l'aportació curricular i l'experiència laboral que ofereix.

Mercè Conesa

És una mesura que no aporta una solució definitiva. Tot i això, permet un reciclatge, mantenir contacte amb el món laboral i ampliar el currículum.


És la segona edició d'aquest pla i, segons el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, els beneficiaris de la primera edició n'han fet un balaç positiu. Brugarolas ha posat de relleu l'injecció d'autoestima que suposa per a les persones que fa temps que no troben feina.

Carles Brugarolas

La valoració que fan és de caire personal. No és un gran impacte econòmic, però sí que afecta l'autoestima i la visió que un té de si mateix.


La Casa de Cultura acollirà diverses sessions informatives per oferir més detalls a les persones interessades. El 3 de juliol a dos quarts de deu i una hora més tard, hi haurà una trobada per les places de peó i oficial de primera. El 9 de juliol, a les mateixes hores, serà el torn dels perfils tècnics i el dia 10 del mateix mes, a les dotze i una del migdia, per a les persones interessades en les places administratives. El 23 de juliol es farà pública la llista provisional d'admesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.