Gamygame llança la primera plataforma de gamificació de Catalunya


  • Comparteix:

L'equip de Gamygame està format per 12 persones i compta amb dues oficines / Font: Itsdesign.es

L'equip de Gamygame està format per 12 persones i compta amb dues oficines / Font: Itsdesign.es

Gamygame, amb seu a EsadeCreapolis, és la primera empresa a Catalunya dedicada a la gamificació, que consisteix a introduir dinàmiques de joc en l'àmbit empresarial. Aquesta tecnologia té un doble objectiu: motivar i millorar l'eficiència dels empleats i reforçar els vincles dels consumidors amb la companyia.

L'empresa de nova creació Gamygame ha importat la plataforma tecnològica de l'anomenada gamificació, ideada fa anys als Estats Units. A través de reptes a temps real, concessió de punts i recompenses, i interacció amb les xarxes socials es millora la relació entre les empreses i el seu personal i clients. Gamygame està orientada a treballar amb grans companyies i ja ho ha fet amb Cepsa, Danone i Citroën.

El director d'estratègia de Gamygame, Nacho Barrau, ha explicat a Cugat.cat com la gamificació és un mètode igual d'eficaç per als empleats com per als seus clients.

Nacho Barrau

La gamificació consisteix a utilitzar dinàmiques de joc en l'àmbit empresarial i està destinada tant als empleats com als clients.


Barrau ha destacat que la gamificació funciona com un estudi de mercat del funcionament de les empreses, des d'un punt de vista extern i intern. La informació obtinguda permet una millor comprensió per part de l'empresa dels seus empleats i clients.

Nacho Barrau

Allò que més està agradant a les marques és la quantitat d'informació que reben sobre els seus clients i empleats, que els permet entendre'ls millor.


Un dels factors clau de Gamygame consisteix a reconvertir aplicacions que, segons Barrau, poden resultar 'avorrides' i augmentar la freqüència d'ús entre els usuaris. Alguns estudis han previst que la gamificació tindrà un volum de negoci de 2.800 milions de dòlars el 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.