'Momentum Project 2013' finalitza la formació d'emprenedors a EsadeCreapolis


Temes relacionats

Specialisterne inicia la seva activitat a l'Estat espanyol des d'EsadeCreapolis ( 9/jul/13)


  • Comparteix:

Els participants al programa a les instal·lacions d'EsadeCreapolis

Els participants al programa a les instal·lacions d'EsadeCreapolis

La 3a edició del programa 'Momentum Project 2013' de BBVA ha acabat el període de formació d'emprenedors a EsadeCreapolis. L'objectiu de la iniciativa és ajudar els participants a elaborar un pla de creixement que pugui tenir tant una rendibilitat econòmica i una continuïtat en el temps, com un impacte social. L'empresa Specialisterne, amb seu al campus santcugatenc, ha estat una de les participants en el projecte.

La coordinadora de 'Momentum Project', Olga Porro, ha destacat l'entusiasme i ambició dels emprenedors participants.

Olga Porro

Estan molt entusiasmats i s'han creat moltes sinergies entre ells. Tenen moltes ganes de tirar endavant els seus projectes i són bastant ambiciosos.


L'empresa Specialisterne, ubicada a Sant Cugat, té l'objectiu d'ajudar persones amb autisme i síndrome d'Asperger a trobar feina en sectors com el de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC). El director general de la companyia a l'Estat espanyol, Francesc Sistach, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM) que la participació en aquesta iniciativa els ha estat útil a l'hora de madurar el projecte i, en un futur, optar a noves vies de finançament.

Francesc Sistach

Ens ho prenem com un premi. Això en dóna una empenta per millorar el projecte com també en la faceta del finançament.


Creativitat, innovació, comercialització i màrqueting són els temes que han tractat els 10 projectes participants en el programa celebrat a EsadeCreapolis. Momentum Project 2013 tindrà continuïtat al setembre amb un últim període formatiu al Campus BBVA de Madrid.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.