Endress+Hauser instal·larà una nova seu a Can Sant Joan


  • Comparteix:

La multinacional ubicarà la seva seu a Sant Cugat / Font: Endress+Hausser

La multinacional ubicarà la seva seu a Sant Cugat / Font: Endress+Hausser

La multinacional Endress+Hausser ha comprat una parcel·la a Can Sant Joan per instal·lar-hi la nova seu corporativa. L'empresa farà una inversió de vuit milions d'euros per construir-hi un edifici que agruparà els seus serveis i doblar el personal que té actualment.

Endress+Hausser ha signat un contracte de compravenda amb l'Institut Català del Sòl (Incasòl) per adquirir una parcel·la a Can Sant Joan. El terreny té una superfície de 3.750 metres quadrats i un sostre edificable de 4.184 metres cúbics. La multinacional preveu construir-hi un edifici singular i funcional que agrupi les seves línies de comercialització de productes i serveis d'enginyeria. Endress+Hausser vol ubicar així a Sant Cugat la seva nova seu corporativa i doblar el nombre de treballadors, que actualment són 64.

La companyia suïssa està especialitzada, des del 1953, en instruments de mesura, serveis i solucions per a l'automatització de processos industrials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.