La web de microdonacions Teaming vol superar els 100.000 euros mensuals


  • Comparteix:

Web de Teaming / Font: Teaming

Web de Teaming / Font: Teaming

La plataforma de microdonacions Teaming, amb seu a Sant Cugat, preveu superar els 100.000 euros d'aportacions mensuals a finals d'aquest any. De moment, la iniciativa recapta a l'Estat espanyol uns 40.000 euros mensuals a través de donacions d'un euro.

Teaming és una eina en línia de finançament col·lectiu de causes socials mitjançant donacions d'un euro. La iniciativa compta amb el suport, entre d'altres, del Grup Intercom i de Banc Sabadell, tots dos amb seu també a la ciutat.

De fet, el president del Grup Intercom, Antonio González-Barros, ha explicat durant el fòrum Santcugatribuna que el projecte recapta uns 40.000 euros mensuals. L'objectiu, però, és arribar a finals d'aquest any als 100.000 euros mensuals i al quart de milió l'any vinent. González-Barros ha assegurat que la iniciativa aconseguirà arribar als 1.000 milions d'euros anuals.

González-Barros

1.000 milions d'euros de donacions a l'any és l'objectiu que ens hem marcat. És possible perquè tothom té un conegut vinculat a una tasca social i quan us demani un euro no podreu dir que no.


Totes les donacions a través de Teaming han de ser d'un euro, que arriba íntegre al destinatari gràcies a la col·laboració de Banc Sabadell. La plataforma compta amb 1.532 grups diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.