La companyia santcugatenca MyKoots, distingida amb el segell 'Cool Vendor'


  • Comparteix:

Captura de la web de la companyia / Font: Mykoots.com

Captura de la web de la companyia / Font: Mykoots.com

La companyia MyKoots, ubicada a EsadeCreapolis, ha rebut la qualificació de 'Cool Vendor' per la consultora Gartner. Aquest segell reconeix el servei innovador i original de petites empreses de l'àmbit tecnològic i en aquest cas destaca l'aportació de la companyia santcugatenca en la reducció de costos i temps per a les empreses. MyKoots es dedica al disseny de sistemes de connexió de dispositius a la xarxa.

MyKoots es dedica a crear sistemes que permetin que màquines de tota mena tinguin accés a Internet i amb altres dispositius, és el que es coneix com a M2M o màquina a màquina. Aquests mecanismes permeten millorar el servei del fabricant cap al client i fer un millor manteniment de l'aparell.

El director executiu de la companyia, Juan Arroyo, ha valorat aquesta distinció en una entrevista a Cugat.cat. Per Arroyo, ser 'Cool Vendor' és una manera de donar-se a conèixer a l'exterior i una eina útil per créixer.

Juan Arroyo

Aquesta menció ens dóna credibilitat i ens ajudarà a establir aliances estratègiques per fer créixer el negoci en l'àmbit internacional.


MyKoots, ubicada a EsadeCreapolis, va iniciar la seva trajectòria a finals del 2009 amb dues persones en plantilla. Avui dia compta amb vuit treballadors, a més de diferents empreses subcontractades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.