Banc Sabadell guanya un 37% més en el segon trimestre, amb 123,4 milions


  • Comparteix:

Moment de la presentació de resultats aquest dijous

Moment de la presentació de resultats aquest dijous

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha aconseguit un benefici net atribuït de 123,4 milions d'euros en el segon trimestre de l'any, el que suposa un increment del 37% respecte el mateix període de l'any anterior. Segons assegura el grup, els resultats superen les expectatives del consens del mercat, demostren la seva 'sòlida progressió' i destaquen la contribució dels negocis integrats com Banco Mare Nostrum (BMN) a Catalunya i Aragó.

Segons Banc Sabadell, aquests resultats reflecteixen un 'desenvolupament equilibrat i consistent', que s'ha basat en la 'contenció estricta de costos, la forta generació d'ingressos recurrents, l'increment de volums de negoci, el manteniment de la qualitat creditícia i l'enfortiment patrimonial'.

Altres dades que destaca el grup bancari en tancar el segon trimestre del 2013, són el 'nou rècord' aconseguit per la venda d'immobles i la consolidació del seu lideratge en el finançament empresarial. Segons Banc Sabadell, la venda d'habitatges s'ha incrementat un 56% respecte el mateix període de l'any anterior i, a més, ha aconseguit una quota del 31,07% per mitjà de línies ICO destinades a finançar empreses.

Aquests resultats ja inclouen les magnituds dels negocis adquirits com BMN a Catalunya i Aragó, i Lloyds Banking Group a l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.