Ricoh adquireix Avertia per 500.000 euros


Temes relacionats

Ricoh es postula com a favorita en la licitació per Aventia (26/jul/13)


  • Comparteix:

Ricoh té seu a Sant Cugat / Font: Ricoh.es

Ricoh té seu a Sant Cugat / Font: Ricoh.es

Ricoh, amb seu a Sant Cugat, confirma l'adquisició de la unitat productiva d'Aventia a l'Estat espanyol i fa així un pas endavant en els serveis de tecnologia. És una aposta estratègica de la companyia nipona, que permetrà potenciar la seva àrea de negoci de serveis tecnològics, una àrea prioritària per a la diversificació i creixement del seu negoci. Amb aquesta operació, la multinacional invertirà 500.000 euros i preveu integrar 275 treballadors d'Aventia.

Segons informa la companyia en un comunicat, l'operació permetrà accelerar el creixement de la línia de negoci de serveis tecnològics a l'Estat espanyol. A més, destaca la integració d'equip humà 'altament qualificat' i també una important cartera de clients.

Ricoh té una estratègia de diversificació enfocada al desenvolupament de les línies de negoci de serveis, amb especial atenció a la tecnologia i outsourcing.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.