Treballadors d'HP Processos, contra els 'acomiadaments indiscriminats'


  • Comparteix:

Els delegats sindicals de COMFIA-CCOO de HP Processos / Font: Maria Bélmez (ACN)

Els delegats sindicals de COMFIA-CCOO de HP Processos / Font: Maria Bélmez (ACN)

Una desena de treballadors de Hewlett-Packard (HP) Processos, amb seu a Sant Cugat, s'han concentrat aquest dimecres contra l'amenaça de nous acomiadaments 'indiscriminats'. Segons el sindicat CCOO, que ha convocat la manifestació, la companyia té previst acomiadar més persones durant el 2014 i, per contra, està fent nous contractes per períodes de quatre mesos, el que demostra que 'hi ha feina' i que l'empresa 'té diners'.

Sota el lema 'No als acomiadaments', al voltant d'una desena de delegats sindicals de CCOO d'HP Processos s'han concentrat aquest dimecres al migdia davant de la seu de la multinacional. El secretari general de la secció sindical, Daniel Membrives, ha assegurat en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que l'empresa 'té diners' i 'hi ha molta feina'. Per això denuncia que ja s'hagin efectuat més d'una vinetena d'acomiadaments 'injustificats' a la planta de Sant Cugat.

Membrives assegura que la companyia té previst acomiadar més treballadores el 2014 i que s'estan contractant persones per períodes de quatres mesos.

Segons ACN, els primers acomiadaments es van fer entre el personal indefinit i es va dir que era 'per la baixa producció i perquè no hi havia diners'. No obstant això, Membrives ha assegurat que 'sí hi ha diners' i que en departaments on s'ha fet fora gent 'està costant treure la feina'.

Membrives anuncia mobilitzacions 'més fortes' si l'empresa 'no escolta els treballadors', 'no deixa d'acomiadar' i els explica 'què està passant'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.