'Vallesans d'Èxit' una iniciativa per fer crèixer el teixit empresarial a la comarca


  • Comparteix:

Detall del cartell / Font: Sant Cugat Empresarial

Detall del cartell / Font: Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial i Cerdanyola Empresarial organitzen 'Vallesans d'Èxit', una iniciativa que té per objectiu donar notorietat a les bones pràctiques empresarials de moltes companyies ubicades a l'entorn del Catalonia Innovation Triangle (CiT), l'àmbit de la B-30 i les rodalies de Barcelona. La trobada, que tindrà lloc el 2 d'octubre a l'Hotel Sant Cugat i se centrarà en la importància de la internacionalització, vol fugir del format de les ponències clàssiques i esdevenir un punt de debat on els empresaris participin i apreguin de les experiències mútues.

'Vallesans d'Èxit' vol enfocar la mirada a l'exterior i veure com, malgrat els moments baixos que pateix l'economia, són possibles iniciatives empresarials exitoses. És per aquest motiu que les associacions organitzadores, Sant Cugat Empresarial i Cerdanyola Empresarial, han convidat la propietària del grup RosaGres, Rosa Sugranyes, i el gerent de Eurofragance, Santiago Sabatés, per protagonitzar la ponència inicial. Segons la gerent de Sant Cugat empresarial, Sílvia Trabalón, es tracta de dos dels empresaris més exitosos de la comarca.

A més, ha subratllat que en aquesta primera edició de l'esdeveniment volen que l'eix central giri al voltant de la internacionalització i les relacions exteriors de les empreses com una de les claus de l'èxit per als negocis.

Sílvia Travalón

Hi ha moltes empreses interessades a venir. És un esdeveniment en què parlarem d'internacionalització i era molt important obrir-se a nivell territorial.


Més enllà de esdevenir un espai de 'networking' per a empresaris de la comarca, 'Vallesans d'Èxit' neix amb la voluntat de convertir-se en un punt d'intercanvi d'experiències on, a més, es puguin posar de manifest bones pràctiques empresarials per aconseguir l'èxit del negoci.

Trabalón preveu que hi participin al voltant de 200 empresaris de la comarca i els voltants. El preu per als socis oscil·larà els 20 i 25 euros, i per als no associats entre 30 i 35 euros. L'acte es podrà seguir, també, en directe a través d'internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.