'Teaming' ajuda a finançar causes socials per només un euro


  • Comparteix:

Imatge de la pàgina web 'Teaming' / Font: Teaming.net

Imatge de la pàgina web 'Teaming' / Font: Teaming.net

La plataforma 'Teaming', amb seu a Sant Cugat, supera els 28.500 donants i els 1.500 grups per poder ajudar a iniciatives com la defensa dels animals, l'ajuda a la infància i la pobresa. L'holandès Jil Van Eyl va començar aquest projecte l'any 1998 després que la seva filla nasqués amb una greu malaltia i hagués de recaptar diners per poder-la ajudar, segons ha expressat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN). El mes de juny va aconseguir recaptar 40.000 euros entre tots els grups creats.

'Teaming' és una plataforma on els donants es comprometen a ingressar un euro a cadascun dels projectes als quals volen ajudar. El mes de juny es va arribar a recaptar un total de 40.000 euros entre els més de 28.500 donants abonats. Tot i la crisi, la plataforma no ha parat de créixer.

El projecte es va inciar el 1998 després que el seu creador, l'holandès Jil Van Eyl, tingués una filla amb una greu malaltia, hidrocefàlia. Llavors, Van Eyl va haver de buscar suport i finançament per poder pagar el tractament. Després d'aquesta experiència i d'estar en contacte amb diversos voluntaris, l'holandès va voler ser igual que ells i va ser llavors quan va crear aquesta plataforma, que el 2012 va fer el salt a internet i ha obtingut molt bona rebuda.

Pel que fa a la tipologia de grups, la gran majoria són de defensa i ajuda als animals, seguit dels de suport a la infància i pobresa. Jin Van Eyl explica a l'ACN que el seu somni és fer de 'Teaming' una xarxa social més i poder realitzar aquest projecte amb un gran nombre de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.