Una delegació argentina visita Sant Cugat per conèixer la gestió econòmica de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Van rebre explicacions del funcionament econòmic de l'Ajuntament.

Van rebre explicacions del funcionament econòmic de l'Ajuntament.

Una delegació d'alcaldes de les regions argentines de Buenos Aires i Còrdoba han visitat Sant Cugat amb l'objectiu de prendre nota del model de gestió econòmica de l'Ajuntament. Una estada que ha permès als alcaldes disposar de més eines per agilitzar el procés de recuperació econòmica que viu Argentina arran de la crisi que va deixar sense estalvis a la majoria dels seus ciutadans.

Els intendents, aquí alcaldes, de 8 municipis argentins han visitat la nostra ciutat, després d'entrevista amb el vice-president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho. L'estada a la nostra ciutat s'han centrat en la recerca de sistemes d'innovació i gestió econòmica de l'Ajuntament de Sant Cugat.

El consistori local ha exposat dues de les seves eines de treball, que casualment ja s'estan aplicant en alguns dels municipis visitants. Es tracta del quadre de comandament integral i del sistema d'anàlisi de costos ABC. Uns mecanismes que garanteixen l'eficàcia i l'eficiència de la gestió econòmica, segons el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly:

Jordi Joly

És una informació que ens permet prendre decisions polítiques per fer una millor gestió


Per la seva banda, el secretari d'afers municipals del Ministeri de l'Interior d'Argentina, David Antonio Gurzi, ha remarcat que la visita a Sant Cugat i l'ús que se n'extrigui és un bàlsam per procés de recuperació econòmica del país. Gurzi ha dit que les directrius del govern del president Kischner en matèria econòmica també tenen el punt de vista posat en consolidar les relacions amb Europa:

David Antonio Gurzi

Creiem que establir el bloc Merco-Sur serà el passaport per connectar amb Europa


Entre els municipis argentins que han visitat Sant Cugat es troben els de San Fernando, Luján i Jesús María, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.