Els projectes d'Àmbit B-30 i l'accelerador d'empreses comencen a caminar


Temes relacionats

Sant Cugat tindrà una nova acceleradora d'empreses a EsadeCreapolis ( 6/jun/13)


  • Comparteix:

Moment de la reunió de l'associació Àmbit B-30 aquest dilluns a Sant Cugat / Font: Localpres

Moment de la reunió de l'associació Àmbit B-30 aquest dilluns a Sant Cugat / Font: Localpres

Àmbit B-30 ha fet un pas més en l'aposta cap a la manufactura avançada amb la presentació de vuit projectes i la col·laboració amb l'Agència de suport a l'Empresa Catalana ACCIÓ. Els municipis membre s'han reunit aquest dilluns a l'Ajuntament, en una trobada que ha abordat la creació de l'accelerador d'empreses a Sant Cugat a través d'aquest conveni amb el govern.

Segons el president d'Àmbit B-30, Josep Monràs, aquest accelerador fa un control de joves empreses ja existents perquè puguin engrandir les seves línies de negoci i augmentar el potencial a àmbit internacional, seguint el model que la Generalitat ja disposa en altres territoris.

Josep Monràs

El que es tracta és que la plataforma de la B-30 ha de servir per mantenir una relació entre projectes que afectin positivament tots els agents econòmics i socials de l'Àmbit de la B-30.


A la reunió també s'han presentat vuit propostes com la creació del Hub30, per convertir el territori en un pol d'atracció d'inversió estrangera; el Polígon B30, com una plataforma d'innovació oberta a la cooperació amb altres empreses; el Centre de Desenvolupament i Innovació Logística, Logincat; l'Smart B30 per compartir bones pràctiques entre 'smart cities'; el Núvol B30, com un espai per acollir empreses i institucions; el Nano B30 per millorar la integració de les nanotecnologies, i el BioSensors B30 per desenvolupar i comercialitzar tecnologies biosensores competitives.

La vicepresidenta de l'associació i alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha recordat l'objectiu d'aquesta entitat.

Mercè Conesa

El nostre objectiu és impulsar el territori buscant l'optimització dels nostres recursos però també totes les sinergies per assolir objectius com la generació dels llocs de treball.


A la reunió, també han assistit les alcaldesses de Cerdanyola, Carme Carmona, i Santa Perpètua de Mogoda, Isabel García.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.