Cinc alumnes d'Esade, a la competició mundial més important d'emprenedoria


  • Comparteix:

L'equip del MBA d'Esade Sant Cugat / Font: Esade

L'equip del MBA d'Esade Sant Cugat / Font: Esade

Cinc alumnes del Màster de direcció d'empresa (MBA) d'Esade Sant Cugat han arribat a la final del 4t Premi Anual Hultz, considerat el més prestigiós del món en emprenedoria social. Per optar al premi d'un milió de dòlars els finalistes defensaran un projecte 'per canviar el món' davant un jurat format, entre d'altres, per l'expresident dels Estats Units, Bill Clinton.

Els universitaris santcugatencs conformen un dels sis equips que viatjaran dilluns de la setmana que ve a Nova York per competir a la final del 4t Annual Hultz Prize. Un americà, una brasilera, un australià, un canadenc i un mexicà són els integrants d'aquest internacional equip que presentarà un projecte 'per canviar el món'.

La competició està considerada com la més destacada del món en emprenedoria social amb l'objectiu de convertir-se en un accelerador en aquest àmbit, reunint 'les ments més brillants' per resoldre problemes globals.

La final a Nova York serà el cara a cara dels alumnes del Campus d'Esade de Sant Cugat davant el jurat. L'expresident dels Estats Units, Bill Clinton, és un dels experts que integren el jurat, en el marc de la Trobada Anual d'Iniciatives Globals Clinton.

L'equip guanyador s'endurà un milió de dòlars per fer realitat el seu projecte. Esade Sant Cugat competeix amb escoles de negocis de Canadà, Estats Units, Sudàfrica, Filipines i Anglaterra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.