140 estudiants resolen a EsadeCreapolis els reptes plantejats per empreses


Temes relacionats

EsadeCreapolis reuneix estudiants de 30 països amb diverses multinacionals ( 1/oct/12)

Diverses empreses busquen idees entre els alumnes d'Esade a través de l'Innovation Quest 2011 ( 3/oct/11)


  • Comparteix:

Els estudiants buscaran solucions a casos reals durant tota la jornada

Els estudiants buscaran solucions a casos reals durant tota la jornada

La 4a edició de l'Innovation Quest organitzada per Esade ha servit per reforçar el compromís de la universitat amb els joves emprenedors i les idees innovadores. Més de 140 estudiants de diverses nacionalitats s'han donat cita aquest dilluns a EsadeCreapolis per resoldre casos reals plantejats per empreses de diferents sectors.

Empreses com Microsoft, CaixaBank i Galenicum han participat en l'edició d'enguany de l'Innovation Quest, una trobada en què els estudiants formen petits equips i proposen solucions innovadores als casos plantejats per les companyies. La novetat d'aquesta 4a edició ha estat que la organització ha decidit incorporar estudiants de diferents disciplines, no només d'Administració i Direcció d'Empreses.

L'objectiu dels estudiants és aprendre a treballar en equip i introduir-se en una dinàmica, la dels casos reals, més difícil de veure durant els seus estudis a la universitat. Pel mànager de l'Innovation Quest, Lluís Bardet, la principal línia que han de seguir els projectes és buscar solucions innovadores.

Lluís Bardet

Tots els casos tenen una part d'innovació en què els estudiants han de buscar solucions creatives.


Per escalfar motors, els estudiants han assistit durant el darrer cap de setmana a conferències sobre casos reals i experiències dels participants de les edicions anteriors. El punt culminant ha arribat aquest dilluns amb la reunió dels equips de treball. Durant tota la jornada, els estudiants posaran en comú les seves idees i debatran sobre les solucions més adequades als reptes plantejats per les empreses. Ja a la tarda es donaran a conèixer els guanyadors.

Els estudiants de la present edició enquestats per Cugat.cat coincideixen a destacar que és una oportunitat diferent de posar en pràctica els coneixements adquirits a la universitat.

Estudiants

És un cap de setmana en què apliquem la teoria apresa a les aules. / És una ocasió per treballar en equip i aprendre dels enginyers que també hi participen.


Els guanyadors rebran un lot de productes de les empreses que participen al certamen, mentre que tots els participants obtindran una carta de recomanació que certifica que han participat en l'Innovation Quest. Tot i que majoria de participants són catalans i de la resta de l'Estat espanyol, en els equips també hi ha alemanys, belgues, holandesos i xinesos, entre d'altres llocs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.