La cooperació empresarial, a la 5a Jornada d'Emprenedoria de la Cambra


  • Comparteix:

La cooperació entre empreses serà el nucli de la 5a Jornada d'Emprenedoria a Sant Cugat, que se celebrarà el 30 d'octubre al Teatre-Auditori. Els responsables de grans companyies com Tous, Desigual i Anuntis exposaran la seva experiència a l'hora de col·laborar amb altres empreses en una jornada organitzada per la Cambra de Terrassa i que també comptarà amb una sessió de 'networking' per establir sinergies entre emprenedors.

Els valors de les col·laboracions entre companyies i el creixement actiu seran els eixos centrals de la jornada, que busca donar respostes a les necessitats dels emprenedors i ajudar-los a tirar endavant els seus projectes. El director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, ha destacat la bona rebuda de les jornades en edicions anteriors i ha assegurat que la iniciativa evoluciona any rere any.

Josep Prats

Hem anat treballant les jornades fent-les més encertades. Hem arribat al punt de tenir una gran acceptació i assistència.


La responsable de la firma Tous Rosa Tous, el director de màrqueting de Desigual, Borja Castressana, i el cofundador d'Anuntis David González-Castro són alguns dels ponents que participaran a la jornada per exposar la seva experiència a l'hora de sumar sinergies amb altres companyies. A més, la iniciativa comptarà amb una sessió de 'networking' i un panell empresarial. Tot plegat ajudarà a fomentar l'emprenedoria santcugatenca, que és indispensable per a la ciutat, segons el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas.

Carles Brugarolas

Constituïm així un ecosistema que evoluciona molt ràpidament i que podrà arribar molt lluny. Així explotem totes les sinergies de la ciutat.


L'acte estarà conduït per la cantant Nina i les inscripcions per a assistir-hi ja estan obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.