Delphi vol acomiadar 171 persones per fer front la caiguda de les vendes


  • Comparteix:

Delphi vol acomiadar 171 treballadors / Font: CGT

Delphi vol acomiadar 171 treballadors / Font: CGT

La multinacional Delphi pretén acomiadar 171 treballadors de la planta de Sant Cugat per fer front a la caiguda de les vendes, que l'any vinent disminuiran un 40% respecte el 2012, segons dades de l'empresa. Aquesta decisió, que es presentarà de forma oficial el 28 d'octubre, suposa prescindir d'un 25% de la plantilla.

Delphi ha informat aquest dilluns que presentarà 171 expedients d'extinció de contractes per prescindir de mà d'obra directa i indirecta de la companyia. Els responsables de Delphi volen fer front així a la caiguda de les vendes, accentuada per la finalització de la producció d'una bomba d'injecció que es fabricava a Sant Cugat i que ha quedat obsoleta. El president del comitè d'empresa, Antonio Morán, s'ha mostrat sorprès a Cugat.cat per la decisió de la companyia.

Antonio Moran

És un tema dur, perquè no sabíem res i no ens ho esperàvem.


El 28 d'octubre Delphi presentarà oficialment els acomiadaments i s'iniciarà el període de consultes. El comitè d'empresa es reunirà quatre dies abans i, fins aleshores, ha convocat diverses assemblees per informar la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.