Banc Sabadell incrementa un 105,4% el benefici net respecte l'any passat


  • Comparteix:

Banc Sabadell ha incrementat el benefici net respecte l'any passat

Banc Sabadell ha incrementat el benefici net respecte l'any passat

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha duplicat el benefici net respecte el mateix període de l'any passat i ha obtingut uns guanys de 186,1 milions d'euros. L'entitat bancària ha destinat 1.334 milions d'euros a dotacions per a insolvències i ha incrementat en un 63% el ritme interanual de vendes d'immobles.

El tercer trimestre d'aquest any, Banc Sabadell ha incrementat un 105,4% el benefici net interanual, que s'ha situat en 186,1 milions d'euros. L'entitat financera atribueix aquest resultat a la captació de nous clients, l'increment de les quotes de mercat i la progressiva normalització dels ens integrats al grup, que han generat 'un tercer trimestre amb un elevat nivell d'activitat', segons ha informat Banc Sabadell.

Els darrers mesos, l'entitat va incrementar el seu capital en 1.383 milions d'euros més. Aquesta operació ha permès l'entrada de nous accionistes estratègics internacionals , com el fons d'inversió nord-americà Fintech Investment Limited. Banc Sabadell també ha venut 953 propietats immobiliàries, una operació que es va dur a terme sobre una cartera d'actius de 88,9 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.