Voluntad Digital configura el perfil virtual segons les preferències dels usuaris


  • Comparteix:

L'empresa Voluntad Digital treballa per configurar la identitat virtual dels usuaris en funció de les seves preferències, eliminant o amagant aquella informació que prefereixen fer poc visible. La companyia, que neix d'una 'start-up' ubicada a EsadeCreapolis, ha incorporat un nou servei per esborrar els perfils digitals dels difunts i la seva presència a les xarxes socials.

Voluntad Digital va néixer fa poc més d'un any a EsadeCreapolis i des d'aleshores treballa per modular el perfil virtual dels usuaris, de manera que es visibilitzi la informació que aquests consideren pertinent. L'empresa elimina o amaga les imatges i els documents que els clients prefereixen ocultar, mitjançant diversos programaris especialitzats en la gestió de material digital sobre persones. El fundador de Voluntad Digital, José Miguel Arroyo, ha explicat que adapten els serveis a les necessitats del client per respondre així a les seves demandes.

José Miguel Arroyo

No és un servei que es pugui donar a granel. Cal estudiar cada problemàtica de forma particular. La gent no s'adona del que fa i de les seves repercussions.


Voluntad Digital ha experimentat els darrers mesos un creixement de la demanda, que els ha empès a ampliar l'oferta. L'empresa ha engegat E-rase.me, un servei per esborrar tota la informació dels difunts i inhabilitar les seves xarxes socials perquè ningú pugui utilitzar-les o suplantar la identitat. Segons Arroyo, també recuperen tot el material que el difunt ha deixat a Internet i el fan arribar als familiars perquè puguin guardar-lo de forma privada.

José Miguel Arroyo

Ajudem als familiars a recuperar imatges, documents i material. També tanquem les xarxes socials del difunt.


L'empresa consta de 15 treballadors i diversos col·laboradors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.