El videojoc 'Just Dance 2014' surt al mercat amb segell santcugatenc


Temes relacionats

'Sports Connection', nova proposta familiar d'Ubisoft per a Wii U (29/nov/12)

El govern reconeix l'aposta pel català de l'Ateneu, Ubisoft i Fundació PuntCAT (28/ago/12)

Sant Cugat premia Ubisoft per projectar la ciutat des dels seus videojocs ( 4/mar/12)

Ubisoft prepara el primer joc desenvolupat íntegrament a Sant Cugat (11/nov/11)

El videojoc de Tintín té segell santcugatenc (30/oct/11)


  • Comparteix:

La seu santcugatenca d'Ubisoft ha participat en l'elaboració del videojoc 'Just Dance 2014'. El nou programa, que ja està disponible per a les plataformes Wii, Wii U, Play Station 3 i Xbox 360, completarà el seu salt al mercat amb la publicació de les versions per a Play Station 4 i Xbox One a finals de novembre.

Amb aquesta versió, ja són cinc les entregues de 'Just Dance', una aplicació que cada any actualitza el seu repertori de cançons i se supera en efectes visuals. Dirigit a un públic jove i familiar, es tracta d'un dels productes més consolidats d'Ubisoft arreu del món, amb la venda de 40 milions de còpies de les edicions anteriors del programa. El responsable de programació de Just Dance 2014 a Ubisoft Sant Cugat, José Andreu, considera que el joc ha sabut evolucionar i mantenir els reptes per al seu públic més fidel.

José Andreu

Es tracta de construir sobre la versió anterior, de manera que els més fidels trobin les característiques de sempre però també nous reptes.


Instal·lada a Sant Cugat des del 1994, Ubisoft va començar com una empresa de distribució i no va ser fins el 1998 que va apostar per la producció de programes. Des d'aleshores ha participat en l'elaboració de 22 productes, 17 dels quals han estat dissenyats exclusivament des de la ciutat. Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2012 van premiar la tasca de l'empresa i la seva aposta pels videojocs en català.

La seu santcugatenca d'Ubisoft ha elaborat 'Just Dance 2014' conjuntament amb altres delegacions que l'empresa té repartides per tot el món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.