El comerç local, preocupat per un possible macrocentre a Cerdanyola


Temes relacionats

La Confederació de Comerç impugnarà la requalificació del Centre Direccional (25/nov/13)


  • Comparteix:

Vista aèria de la zona que podria acollir el projecte / Foto: Google

Vista aèria de la zona que podria acollir el projecte / Foto: Google

L'associació Sant Cugat Comerç (SCC) i l'Associació de Comerciants del Centre Vila es mostren preocupades per la possible ubicació d'un macrocentre comercial en uns terrenys de Cerdanyola a tocar de Sant Cugat. Les dues entitats consideren que aquest projecte perjudicaria tant el petit comerç com les grans superfícies de l'entorn.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, que agrupa gran part del comerç de la ciutat, Maite Pérez, ha dit en una entrevista a Cugat.cat que un projecte d'aquesta envergadura pot afectar negativament tot el comerç de la comarca.

Maite Pérez

És un macrocentre, molt més gran que la Maquinista. Afectarà el petit comerç de Sant Cugat i el de tota la comarca i també afectarà la resta de centres comercials.


Pérez ha explicat que ja han mantingut contacte amb agrupacions comercials d'altres municipis per recollir informació i estudiar possibles accions en contra d'aquesta construcció.

El secretari de l'Associació de Comerciants del Centre Vila, Carles Palahí, ha lamentat la possible construcció del macrocentre i ha carregat contra Cerdanyola del Vallès pels intents d'ubicar a tocar de Sant Cugat algunes instal·lacions que no vol a prop de la seva ciutat. És el cas, diu Palahí, de l'abocador de Can Fatjó i, ara, d'aquest centre comercial.

Carles Palahí

Ho va intentar amb alguna mena d'abocador i d'altres equipaments. Això és una estratègia i Cerdanyola és un mal veí per Sant Cugat


Palahí també ha lamentat que sovint es pensi en els llocs de feina que aquests centres poden crear però s'oblidi els que es perdran dins del teixit comercial de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.