Boolino fomenta la lectura entre els més petits implicant pares i fills


  • Comparteix:

Detall d'una de les capses / Foto: My Little Book Box

Detall d'una de les capses / Foto: My Little Book Box

La plataforma Boolino, amb un soci santcugatenc i dedicada a la recomanació de llibres infantils, fomenta la lectura entre els més petits a través de 'My little book box', un nou concepte de llibre per a infants. Es tracta d'una capsa que, a més d'un llibre, proposa als pares diferents maneres d'explicar la història i activitats relacionades amb el tema del llibre.

Boolino és un recomanador de llibres infantils que treballa a través d'internet i ha creat una xarxa d'usuaris que supera els 48.000 seguidors. Cada 'My little book box' inclou un llibre, seleccionat per Boolino, una guia pels pares i un element relacionat amb el tema del llibre.

La responsable de màrqueting i vendes de Boolino, Cristina Puig, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu és fomentar la lectura entre els més petits i que aquests no ho vegin com una obligació. Per això, s'ofereixen als pares consells per treballar el tema del llibre en família i jocs i activitats relacionades.

Cristina Puig

És un llibre escollit nosaltres. Inclou una guia perquè els pares facin el llibre més amè als petits. Proposem activitats perquè tota la família treballi el tema.


Les comandes es poden fer a través de l'adreça Mylittlebookbox.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.