El tercer 'marketplace' ambiental reuneix a EsadeCreapolis empreses i entitats


Temes relacionats

Les inscripcions per al 'marketplace' de Sant Cugat ja estan obertes (10/nov/13)

EsadeCreapolis inaugura avui una nova sala per a emprenedors ( 4/nov/13)

Sant Cugat registra l'IAE més alt de la segona corona metropilitana, segons Cecot (15/nov/12)

Tres empreses santcugatenques, reconegudes per Cecot (27/oct/12)

La Cecot, Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial, en contra d'apujar l'IVA (11/jul/12)


  • Comparteix:

El tercer 'marketplace' ambiental de Catalunya ha aplegat aquest divendres a EsadeCreapolis 59 representants d'empreses i 45 d'entitats ambientals per crear sinergies entre els participants. La iniciativa, organitzada per la Generalitat i el Club EMAS amb la col·laboració de Cecot, l'Ajuntament, RSComm i EsadeCreapolis, ha convertit la ciutat en un epicentre d'intercanvi d'experiències entre representants d'empreses, entitats i administracions en l'àmbit ambiental.

A través d'un esmorzar i diversos punts de trobada, empresaris i representants de diverses entitats lligades al medi ambient s'han donat cita per intercanviar experiències i establir possibles col·laboracions. Un model de relacions que serà el predominant en el segle XXI, segons el secretari general de la patronal Cecot, David Garrofé.

David Garrofé

Estem davant d'un canvi de paradigma molt important. El model tradicional de negoci s'ha mort.


La col·laboració entre el consorci del Parc de Collserola i el cementiri Parc Roques Blanques ha estat un dels exemples que s'ha presentat durant la jornada i que ha avalat la tesi de Garrofé. Amb aquesta trobada el 'marketplace' ha arribat a la tercera edició, després de Barcelona i Tarragona.

En aquesta ocasió, el tàndem ambiental ha estat el protagonista. La directora general de Polítiques Ambientals de la Generalitat, Marta Subirà, ha destacat la importància d'establir sinergies en aquest sector.

Marta Subirà

Les entitats ambientals tampoc no poden anar soles. Necessiten relacionar-se amb els diferents actors socials.


A la iniciativa també han participat el secretari general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Enric Llebot, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat que idees com aquesta avalen l'aposta de la ciutat per l'economia verda.

Mercè Conesa

Per nosaltres és una peça clau. Sense aquest respecte a l'entorn no tiraríem endavant.


El 'marketplace' s'ha celebrat aquest divendres a EsadeCreapolis. La jornada ha consistit en un esmorzar-col·loqui i un 'meeting point' on els participants s'han pogut conèixer i estudiar possibles projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.