El consell general de l'Àmbit de la B30 aprova el pla de treball per al 2014


  • Comparteix:

Sessió d'aquest divendres d'Àmbit B30 / Foto: Àmbit B30

Sessió d'aquest divendres d'Àmbit B30 / Foto: Àmbit B30

L'associació Àmbit B30, de la qual forma part Sant Cugat, ha aprovat aquest divendres el pla de treball del 2014, que dóna continuïtat als projectes ja encetats durant aquest any. L'aprovació ha tingut lloc durant el primer consell general de l'entitat, celebrat a Polinyà.

El pla de treball per al 2014 aprovat inclou el desenvolupament i continuïtat dels projectes encetats al llarg d'aquest any, així com l'inici d'una nova línia que permeti identificar nous projectes en el territori per impulsar la manufactura avançada.

A més, s'ha presentat l'informe de la gestió dels darrers sis mesos des que es va constituir com a associació i s'ha exposat l'estat i evolució dels projectes estratègics ja encetats.

La reunió ha comptat amb representants dels 23 municipis que formen de l'associació Àmbit B30, així com dels centres de recerca, universitats, organitzacions empresarials i sindicals del territori. L'associació es va constituir el maig passat i aquest ha estat el primer consell general de l'entitat. En representació de Sant Cugat hi ha assistit el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.