Els accionistes de Grifols donen suport a l'estratègia de creixement de la companyia


  • Comparteix:

Grifols compta amb seu a Sant Cugat / Font: Grifols

Grifols compta amb seu a Sant Cugat / Font: Grifols

Els accionistes de Grifols han aprovat l'acord per adquirir la unitat de diagnòstic transfusional de l'empresa Novartis per 1.675 milions de dòlars, aprovant així l'estratègia de creixement de la companyia. Grifols ha celebrat la junta general extraordinària aquest dimarts on ha renovat per un any més la delegació de facultats del Consell d'Administració.

El president i conseller delegat de Grifols, Víctor Grifols, preveu que l'adquisició d'actius estigui tancada a principis del gener del 2014 per integrar les patents, marques, llicències i plantilla a la companyia. Novartis compta amb uns 550 treballadors en oficines de Suïssa, Hong Kong i els Estats Units.

La junta d'accionistes també ha aprovat, amb el suport del 99,77% del capital social, la renovació per un altre any de la delegació de facultats en el Consell d'Administració per a un possible desdoblament d'accions amb l'objectiu de guanyar liquiditat al mercat. Ambdues autoritzacions ja van ser aprovades el desembre de l'any passat pels accionistes, que en la junta d'aquest dimarts les han renovat per un any més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.