Inici de rebaixes amb l'esperança que l'optimisme es traslladi en vendes


Temes relacionats

Tret de sortida a les rebaixes amb bones expectatives per part dels comerciants ( 7/gen/14)


  • Comparteix:

Sant Cugat dóna la benvinguda a les rebaixes d'hivern / Font: ACN

Sant Cugat dóna la benvinguda a les rebaixes d'hivern / Font: ACN

Les rebaixes han donat el tret de sortida amb l'esperança que l'optimisme de la gent es traslladi en vendes. Sant Cugat Comerç destaca que els productes estrella són la roba i els complements i ha explicat que les botigues enceten la campanya amb descomptes entre el 30 i el 50%.

El primer dia de rebaixes ha començat tranquil però amb l'esperança que amb el pas dels dies els santcugatencs s'animin a comprar. La presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), Maite Pérez, ha afirmat, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons-Matins en xarxa' que els productes estrella són la roba i el calçat. Pérez s'ha mostrat esperançada que, malgrat la crisi, els ciutadans aprofitaran les rebaixes.

Maite Pérez

Crec que sí que s'aprofitaran les rebaixes perquè a tothom ens agrada comprar alguna coseta nova.


Alguns dels comerciants i clients consultats per Cugat.cat han destacat que la majoria de les compres són peces que fan falta als clients. Els botiguers també comenten que la previsió és que les vendes s'animin en els propers dies.

Comerciant i clienta

De moment no hi ha gaire gent, però ja s'animarà i hi haurà més moviment. / Ja ho sabia i m'he esperat. Una jaqueta, un jersei, uns texans... ja ho tinc tot!


Segons les previsions de la Confederació de Comerç de Catalunya, els catalans es gastaran uns 800 milions d'euros durant les rebaixes d'hivern, entre un 3 i un 5% més que l'any passat. Aquest organisme també estima que cada ciutadà invertirà uns 90 euros en l'adquisició d'articles de roba. Les rebaixes finalitzaran el 6 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.