L'arbitratge permet tornar dos milions d'euros a ciutadans afectats per preferents


  • Comparteix:

Els afectats santcugatencs per les preferents a CatalunyaCaixa recuperen els seus estalvis / Font: ACN

Els afectats santcugatencs per les preferents a CatalunyaCaixa recuperen els seus estalvis / Font: ACN

Diversos ciutadans han recuperat dos milions dipositats en participacions preferents a través de l'arbitratge sorgit del conveni entre la Generalitat i CatalunyaCaixa, segons dades de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor. L'OMIC també ha destacat que altres reclamacions que recull l'oficina són per l'augment de les tarifes dels serveis bàsics.

La gran majoria de les reclamacions que ha recollit l'OMIC, des del 2012, l'han protagonitzat les participacions preferents. La responsable de l'oficina, Mercè Álvarez, ha subratllat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons-Matins en xarxa' que els santcugatencs ja han recuperat dos milions d'euros invertits en participacions preferents.

Mercè Álvarez

Aquí a Sant Cugat s'han recuperat uns dos milions d'euros. Amb les persones que s'ha pogut trobar solució, aquesta ha estat favorable.


A àmbit català, s'han produït 11.400 sentències favorables que han permès recuperar el 100% dels diners invertits. Això suposa una suma de 195 milions d'euros, segons dades de l'Agència Catalana de Consum de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.