Banc Sabadell tanca el 2013 amb un benefici de 248 milions


  • Comparteix:

Josep Oliu durant la roda de premsa / Foto: Banc Sabadell

Josep Oliu durant la roda de premsa / Foto: Banc Sabadell

El Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha tancat el 2013 amb un benefici net de 247'8 milions d'euros, el triple que el 2012, després de consumir 1.736 milions en concepte de dotacions i provisions per insolvències i deterioraments d'immobles i d'altres actius financers. La morositat del banc presidit per Josep Oliu s'ha enfilat fins el 13'6%, un 46% més que el 2012.

L'entitat dirigida per Jaume Guardiola considera que amb aquesta evolució desplegada durant el 2013 es constata 'el punt d'inflexió' de la crisi que es va anunciar amb motiu del tancament dels resultats del 2012.

D'altra banda i segons informa l'ACN Oliu confirma que l'adquisició de Catalunya Banc no entra en els plans de futur de Banc Sabadell. El banquer català assegura que la persiana està tancada per a noves compres. Per Oliu, després d'aquests anys de crisi, que l'entitat ha aprofitat per triplicar el nombre de clients, el que toca és consolidar una estratègia de rendibilitat de les adquisicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.