L'Oficina d'Atenció a l'Empresa atén des d'avui amb cita prèvia


  • Comparteix:

Les oficines estan ubicades a l'ajuntament

Les oficines estan ubicades a l'ajuntament

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) canvia de funcionament a partir d'aquest dilluns. Ara, els interessats hauran de demanar cita prèvia per rebre atenció d'aquest servei municipal. El telèfon per fer-ho és el 010 i el 902 543 010.

Amb aquest canvi es vol evitar el temps d'espera i identificar les necessitats de l'usuari amb anterioritat, en el moment de concertar la cita. Així, l'OAE pretén oferir una atenció més personalitzada i especialitzada. Per concertar cita, també es pot fer des de la web municipal Santcugat.cat, al taulell d'informació de l'ajuntament i a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC). L'horari de les visites és de dilluns a divendres de deu del matí a dues del migdia.

L'OAE informa sobre tràmits i expedients i assessora emprenedors que vulguin iniciar un negoci. L'oficina està formada per tècnics de diverses àrees de l'Ajuntament i, durant els primers tres anys de vida, ha atès prop de 7.000 consultes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.