Aefol organitza un creuer de negocis amb ponències i activitats familiars


  • Comparteix:

El creuer es farà mitjançant un vaixell de la companyia Pullmantur / Foto: Pullmantur

El creuer es farà mitjançant un vaixell de la companyia Pullmantur / Foto: Pullmantur

L'empresa Aefol, a través del Club Fòrum Empresarial, ha organitzat un creuer de negocis que també combinarà activitats familiars. L'objectiu d'aquesta proposta, que tindrà lloc l'1 de maig, és unir en una mateixa iniciativa les ponències empresarials amb l'oci.

Fins ara, la iniciativa compta amb una cinquantena d'inscrits i l'organització espera arribar al centenar. El creuer, de la companyia Pullmantur, viatjarà des de Barcelona a Roma i Niça, on els empresaris santcugatencs es reuniran amb responsables de companyies italianes. El director d'Aefol, Josep Lozano, ha explicat a Cugat.cat que en el camí, els assistents podran participar de diferents ponències empresarials, que es combinaran amb les activitats familiars.

Josep Lozano

Volem transmetre un missatge d'optimisme per animar la gent. Aprofitarem el creuer per establir contactes de negoci però també per aprendre i passar-ho bé.


La proposta porta per títol 'Oci&Negoci' i comptarà amb ponències i sessions de 'networking' de diferents temàtiques, tal com ha avançat Lozano.

Josep Lozano

Els que vulguin es podran apuntar a un programa de conferències diverses sobre temàtiques com màrqueting i comerç.


Entre els conferenciants destaquen el director de la consultoria IDD, Jaume Tomàs, i l'exdirectora de formació de CaixaBank Laura Rosillo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.